Centar za ženske studije od 15. svibnja do 1. listopada 2016. godine provodi Natječaj za dodjelu Nagrade za studentski rad na temu ženske i rodne problematike.

Na natječaj se smiju prijaviti sve studentice i studenti hrvatskih sveučilišta na preddiplomskim, diplomskim i integriranim studijima, bez obzira na područje studija. Radovi koji se mogu prijaviti mogu biti znanstveni, stručni ili umjetnički, te imati pismeni ili izvedbeni oblik. Jedini je uvjet da su nastali u sklopu akademskih obaveza tijekom akademske godine 2015./2016. i da su ih mentori pozitivno ocijenili. Rad mora biti neobjavljen i u autorstvu najmanje jedne, a najviše tri osobe.

Ukupno tri studentska rada će se nagraditi poveljama i novčanim iznosima, a popis nagrađenih će u studenome biti objavljen na stranicama Centra.

Krajnji rok za dostavu prijavne dokumentacije je 1. listopada 2016., a više detalja možete pročitati na mrežnim stranicama Centra za ženske studije ili se javiti Centru putem elektroničke pošte na adresu zenstud@zenstud.hr.