Ne imenovanom čovjeku naređeno je da kupi djela Virginije Woolf, Emily Dickson i Anne Frank.


 

anne-frank

Dnevnik Anne Frank bio je od 30 djela feminističke literature propisane od strane suca

Sud u Rimu naredio je čovjeku osuđenom za plaćanje maloljetnoj curi za seks da kupi seriju femističkih knjiga i filmova.

Kao dodatak dvogodišnjoj zatvorskoj kazni, neimenovani tridesetpetgodišnjak bit će prisiljen dati petnaestgodišnjoj žrtvi romane koje su napisale Virginija Woolf, pjesme Emily Dickson te Dnevnik Anne Frank, te također dva femističkia filma.

Uprava suca Paola Di Nicole slijedi trogodišnju istragu u krug pedofila unutar grada, gdje su nastradale dvije cure starosti 14,te 15 godina. 

Vođa kruga pedofilije bio je 2014-te godine privedeni pred sud te osuđen na zatvorsku kaznu od devet godina.

Sutkinja je kako doznajemo rekla da se nada da će knjige pomoći petnaestogodišnjoj djevojčici u razumijevanju štete koja joj je nanesena kao ženi, usađivanjem feminističkih vrijednosti.Međutim, jedan pisac čija se knjiga našla na propisanoj listi dao je izjavu za talijanske novine Corriere della Serra da bi bilo bolje da je kriminalcu naređeno da on sam pročita tu literaturu.

Adriana Cavarero, autor djela Bez obzira na Platona, rekla je:

„Adolescencija nije vrijeme za razmišljanje. Ono što je on počinio bilo je mnogo gore: odraso čovjek koji je, svijesno, platio za seks s maloljetnicom.“

Marina Mezga