Na tržištu se pojavio Kazoo, feministički osviješten časopis za djevojčice koje vole znanost, sport i prirodu. Časopis je pokrenula  Erin Bried u želji da svojoj kćeri Ellie pruži časopis o stvarima koje ju zanimaju jer, suprotno uvriježenom mišljenju, barbike i princeze nisu jedine stvari za koje se djevojčice interesiraju. Osim što je po temama novitet na tržištu časopisa za mlade, njegova uloga je i ohrabriti djevojčice da mogu postati što god zažele i inspirirati ih pričama o poznatim i uspješnim ženama iz svih društvenih sfera.

Njujorčanka Erin i njena 5-ogodišnja kćer Ellie ostale su razočarane kad ovo proljeće među dječjim časopisima nisu pronašle ništa što bi Ellie zanimalo. Ona voli svemir i penjanje po drveću, princeze i barbike joj nisu zanimljive. Tako je, inače urednica časopisa, Erin odlučila pokrenuti kampanju za sponzoriranje projekta Kazoo preko Kickstartera. Kampanja je prošla neočekivano dobro i postala najuspješnijom novinarskom kampanjom na Kickstarteru ikad, skupivši preko 170 000 dolara u mjesec dana.

Kazoo je poseban i po tome što su sve priče u njemu inspirirane najboljim i najuspješnijim umjetnicama, sportašicama, kuharicama, znanstvenicama i drugim uspješnim ženama iz svih područja kako bi se djevojčicama pokazalo da i one mogu postati ono o čemu god sanjaju. Tako se u prvom broju našla, uz ostale vrsne sportašice, gimnastičarka i zlatna olimpijka Simone Biles.

Jedan od osnovnih razloga zašto je Erin pokrenula kampanju i časopis jest podzastupljenost i često omalovažavanje žena u politici, visokoj umjetnosti, znanosti i ostalim društvenim područjima. Pa čak i njihova podzastupljenost kao glavnih likova u (dječjim) knjigama.  Također su poražavajuća istraživanja koja pokazuju kako u pubertetu mnogo djevojaka postaje nezadovoljno svojim tijelom pa mnoge odustaju od sportova jer se srame, kreću s dijetama već od 11-te godine te su sklonije depresijama od dječaka.

Slaveći djevojčice za sve ono što jesu – pametne, zntiželjne, kreativne, hrabre, snažne, i da, glasne – Kazoo ih želi poticati na način da kad dođu u pubertet bude izglednije da preispituju one koji ih žele omalovažiti nego da preispituju sebe i svoju vrijednost.

Cilj časopisa je, kako Erin kaže, biti cjepivom protiv nevidljivosti žena u društvenim procesima, umjetnosti i znanosti koje za posljedicu ima nesigurnost djevojčica u sebe i sumnju u mogućnost da postanu moćne i ostvare svoje snove.

Osim navedenog u Kazoo-u se mogu pronaći mozgalice, stripovi, primjeri eksperimenata koji se mogu isprobati kod kuće, recepti i mnoštvo drugih sadržaja koji bi djevojčicama mogli biti zanimljivi. Časopis izlazi svaka 3 mjeseca i može se kupiti i online.