U Zagrebu će se 16. rujna u prostorima Tvornice kulture održati promocija albuma benda Seven Mouldy Figs, a uz njih će se nastupu i Moř i No No Instigator.

Seven Mouldy Figs je alternativni rock bend iz Zagreba, a u petak 16. rujna u 21:00 sat u Tvornici kulture promovirat će svoj album prvijenac Labyrinth.

Seven Mouldy Figs (7MF) aktivan je od ožujka 2013. godine, a trenutna postava benda uključuje Lauru N. (bubnjevi i back vokal), Lauru M. (bas gitara i back vokal) i Luciju (gitara i vokal). 7MF iza sebe ima mnoštvo koncerata po Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Švedskoj, Srbiji i BiH. Repertoar ime se sastoji od autorskih pjesama na engleskom jeziku.

Uz 7MF nastupit će i bend Moř, čiji prvi album je objavljen u studenom 2014. pod naslovom „Goodbye Standards“ dostupan online, te i novi bend na underground sceni No No Instigator.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji za 20 kn ili pak na dan koncerta za 30 kn. Službena prodajna mjesta su Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1), Aquarius CD shop (Varšavska 13) te Dirty Old Shop (Tratinska 18), a mogu se kupiti i online.

a2416616700_10